Blokker keert terug naar Winkelcentrum Dukenburg Nijmegen

0

Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met circa 75 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is het winkelcentrum een belangrijk stadsdeelcentrum voor Nijmegen. Het winkelcentrum kent een zeer divers winkelaanbod met naast diverse speciaalzaken tevens een groot aantal landelijke ketens zoals HEMA, Jeans Centre, Action, Albert Heijn, Zeeman textielSupers, Kruidvat etc. De nieuwe formule van Blokker wordt hier nu aan toegevoegd en krijgt door de samenvoeging van de units Zwanenveld 90110 en Zwanenveld 90112-114 de beschikking over circa 570 m² winkelruimte.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verhuurder DELA Vastgoed BV.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?