Particuliere belegger verkoopt circa 532 m² kantoor- en winkelruimte in Bussum

0

Spring Real Estate en Nedstede Real Estate Management hebben een particuliere belegger geadviseerd bij de verkoop van de Landstraat 5 in Bussum. De kantoor- en winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 532 m² en is gelegen midden in het centrum van Bussum.

De kantoor- en winkelruimte is gelegen op de begane grond en is goed zichtbaar vanaf de Landstraat. Daarnaast beschik het over vijf parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Door de centrale ligging en goede parkeerfaciliteiten kent het een uitstekende bereikbaarheid. De ruimte is momenteel in casco staat en zal worden voorzien van een kantoor inbouwpakket. Daarna zal de eigenaar/ gebruiker SARC (H.J. Koelman Holding B.V.) het object in gebruik nemen als kantoorruimte.

Koper SARC (H.J. Koelman Holding B.V.) werd begeleid door Sixpence Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?