Ansemburgstraat 10 in Geleen verhuurd aan de Rabobank

0

Rabobank verhuist van Markt 5 naar de Ansemburgstraat 10 in Geleen.

De Rabobank heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend van maar liefst 100 m² aan de Ansemburgstraat 10 in Geleen. Hierdoor verhuist het kantoor aan de Markt 5 naar de Ansemburgstraat 10 in het Geleense centrum.

Deze nieuwe locatie bevindt zich op slechts 200 meter loopafstand van het oude pand. De openingstijden blijven hetzelfde.

Kenmerkend voor het centrum van Geleen is de gezonde mix van landelijke retailers en gerenommeerde lokale middenstand. Zo zijn hier onder meer Jan Linders, New Yorker, Kruidvat, Bristol, Xenos, HEMA, Bakker Bart, Blokker, Wibra, Zeeman, Van Haren, Boxxer en Etos gelegen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?