QiONLY huurt circa 395 m² kantoorruimte in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft The Thinking Hut geadviseerd bij de onderverhuur van circa 395 m² kantoorruimte in de A-factorij op bedrijventerrein de Schinkel. Het kantoorpand is gelegen aan de Pilotenstraat 39a. The Thinking Hut heeft haar volledige kantoorruimte alsmede 2 parkeerplaatsen onderverhuurt aan QiONLY.

De A-Factorij is een karakteristiek gebouw dat voorheen als fietsenfabriek diende en rond 2001 volledig gerenoveerd is. Bedrijven als Felyx, Buddha to Buddha, TBWA NEBOKO en ZZDP Architecten hebben zich al in de directe omgeving gevestigd.

QiONLY ontwikkelt marketing- en communicatieconcepten en werkt onder meer voor FBTO, LeasePlan Bank, Electrabel, Prodent, Prorail en Hypotheekshop. Het bureau is medio vorig jaar ontstaan door de fusie tussen Qi en ONLY.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?