Kjell van den Heuvel per 1 december benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland

0

Kjell van den Heuvel is per 1 december jl. benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland en is hiermee ook toegetreden tot het Leadership Team van JLL Nederland. Kjell volgt hiermee Arnold de Bue op, die per 1 december jl. in de functie van EMEA Valuation Advisory sector lead for Industrial & Logistics verantwoordelijk is voor alle Europese logistieke en industriële taxaties die JLL uitvoert.

Kjell begon zijn carrière bij JLL in 2007 als taxateur. Gedurende zijn loopbaan heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij diverse langlopende samenwerkingen met internationale beleggers, Nederlandse fondsen en buitenlandse banken. Zo behaalde Kjell in 2017 het certificaat CIS HypZert (MLV), waarmee voor JLL de bevoegdheid ontstond om Duitse financiers te voorzien in hun taxatievraag naar Nederlands vastgoed.

Een jaar later werd Kjell benoemd tot Lead Director van de Nederlandse business, waarmee hij het centrale aanspreekpunt werd op het gebied van kantorentaxaties. Sindsdien stond hij samen met Arnold de Bue en Johan Vonck aan het roer van JLL’s taxatie business.

Kjell van den Heuvel, Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland zegt over zijn nieuwe rol: “Ik ben zeer vereerd om in voetsporen te treden van Arnold de Bue en verheug mij op de samenwerking met het Nederlandse management team van JLL. De taxatiewereld maakt een evolutie door en ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen in deze nieuwe rol. Onze klanten staan altijd al centraal en deze focus wil ik verder uitbreiden. Daarnaast wil ik nog meer gebruik gaan maken van beschikbare data en technologie.”

Arnold de Bue, EMEA Valuation Advisory sector lead Industrial & Logistics bij JLL, geeft aan: “Ik zie het als een geweldige uitdaging om na 20 jaar het Nederlandse werkgebied te verruilen voor een Europees werkgebied. Dit is een natuurlijke transitie aangezien onze klanten de logistieke sector ook als een Europees speelveld bezien. Kjell is mijn natuurlijke opvolger als hoofd van het taxatieteam. Sinds zijn komst bij JLL in 2007, hebben wij er samen aan gewerkt om de kwaliteit van onze dienstverlening op top niveau te krijgen. Het is nu zijn taak om voor verdere groei van onze business te zorgen.”

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland vult aan: “Ik ben verheugd dat we deze belangrijke functies hebben kunnen invullen middels ons talent management programma. Kjell is al jaren een zeer gewaardeerde JLL professional die we graag de mogelijkheid geven om deze rol in Nederland te vervullen. Hiermee bouwen we verder aan JLL’s positie als marktleider op diverse vlakken zoals omgeving, duurzaamheid, data en technologie.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?