Bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Veegtes aangekocht

0

Boek & Offermans Makelaars heeft een particuliere opdrachtgever begeleid bij de aankoop van een bedrijfsgebouw aan de Laurens Janszoon Costerstraat 48 te Venlo.

Het aangekochte bedrijfsgebouw, het voormalig onderkomen van Royal Brinkman, bestaat uit een bedrijfshal ter grootte van 1.185 m² en een kantoorgebouw ter grootte van 412 m². De nieuwe eigenaar is voornemens het object te moderniseren en te splitsen in diverse kantoorruimten en bedrijfsunits met oppervlaktes variërend van 90 m2 tot 444 m2 VVO. Boek & Offermans Makelaars heeft daarbij opdracht gekregen de verhuur te verzorgen.

Met deze aankoop en voorgenomen modernisering krijgt de transformatie van de LJ Costerstraat nog meer vorm. Eerder werd aan de LJ Costerstraat al een 18.000 m² grote Bauhaus gerealiseerd, werd de voormalige productielocatie van Ideal Standard verkocht tbv nieuwbouw en recentelijk is er naast Bauhaus nieuwbouw gerealiseerd.

Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein Veegtes zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter.

Verkoper werd bijgestaan door InterMakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?