Urban Industrial koopt bedrijfsruimte in Amsterdam-Zuidoost

0

Urban Industrial heeft het bedrijfspand aan de Hoogoorddreef 70 in Amsterdam gekocht via een sale- and- leaseback transactie. De huidige huurder, een bedrijf actief in de automotive industrie, heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten.

Het pand van zo’n 2.800 m² ligt op een zichtbare locatie in Amsterdam-Zuidoost en is daarmee een strategische aankoop voor Urban Industrial, investeerder in bedrijfshallen in Nederland. Het pand heeft een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Het industrieterrein kent een grote diversiteit aan gebruikers.

“Door de strategische ligging en de kwaliteit van de huurder hebben wij het aankooptraject snel en succesvol af kunnen ronden” zegt Roderick Kuitert, Associate Director Agency bij Colliers International.

Urban Industrial is in het aankooptraject geadviseerd door Colliers en DLA Piper. De verkoper is bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?