Worley Nederland huurt 740 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Enk, Arnhem

0

Cocon Vastgoed heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Worley Nederland. De huurovereenkomst heeft betrekking op circa 740 m² kantoorruimte, gelegen op de vijfde verdieping van het kantoorgebouw aan de Tivolilaan 205 in Arnhem, beter bekend als De Enk.

Huurder Worley is een wereldwijde leverancier van professionele projecten op gebied van engineering, procurement en constructie en biedt consultancydiensten aan aan de upstream-, midstream-, chemie-, energie-, en mijnbouw- en mineralensector.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, licht toe: “De strategische en centrale ligging van het monumentale kantoorgebouw De Enk, in het centrum van Arnhem en nabij verschillende key clients, sluit naadloos aan op de wensen en behoeften van onze opdrachtgever Worley. De Enk is een succesvol bedrijfsverzamelgebouw met turn key kantoorruimten, waar ondermeer Fit4Free, CGI en de Arbo Unie gehuisvest zijn. Het is een ideale kantoorlocatie met energielabel A; uniek voor een monumentaal gebouw dat stamt uit de jaren ’50. ”

Savills adviseerde Worley Nederland. Verhuurder Cocon Vastgoed werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?