Bridges Real Estate verkoopt portefeuille in Den Haag

0

Wederom een succesvol jaar voor Bridges Real Estate, dat 2020 afsluit met de verkoop van haar portefeuille ‘Voyage’ in Den Haag. Het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat verkocht de portefeuille aan CAPITALISERS, voor haar vastgoedbeleggingsfonds ‘CASA The Hague’.

DE PORTEFEUILLE
In 2016 en 2017 kocht Bridges Real Estate twee bijzondere portefeuilles in Den Haag en voegde deze samen. Voyage is een collectie van 22 uitzonderlijke gebouwen, waarvan de meeste in de historische binnenstad te vinden zijn. De portefeuille bestaat uit 138 verhuurbare eenheden, waaronder 112 appartementen, 20 commerciële units en 6 parkeerplaatsen. De commerciële units zijn allemaal verhuurd.

UNIEK EN MONUMENTAAL
De gebouwen hebben ieder een eigen verhaal en historie, versterkt door hun monumentale karakter en bijzondere architectuur. Ook authentieke details zoals ornamenten, glas-inloodramen en hoge plafonds maakt ze stuk voor stuk uniek in hun soort. Zeldzaam is dat alle gebouwen op eigen grond zijn gelegen.

INVESTERING KWALITEIT
De portefeuille kent een uitstekende technische kwaliteit. De woningen zijn bij huurmutaties steeds zorgvuldig beoordeeld en wanneer nodig gerenoveerd of verbouwd. Hierbij is altijd rekening gehouden met de architectuur; authentieke details zijn bewaard gebleven en nauwkeurig gerestaureerd.

TOEKOMSTVISIE
De verkoop van Voyage past goed binnen de strategie van Bridges Real Estate, dat de afgelopen jaren veel in de portefeuille investeerde. “We hebben veel waarde toegevoegd en de gebouwen geoptimaliseerd. Als ondernemend vastgoedbedrijf zijn we altijd in beweging. Met deze verkoop versterken wij onze focus op regio en stad Utrecht, waar wij voornamelijk actief zijn. Wij kijken er als team bijzonder naar uit om onze positie hier verder uit te breiden en ons mooie bedrijf verder te ontwikkelen,” aldus Martijn Bremmer, directeur van Bridges Real Estate.

KOPER
De koper is CAPITALISERS, initiator en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De portefeuille is ondergebracht in haar fonds ‘CASA The Hague’ dat is geplaatst bij een besloten groep investeerders. Maud Goesten, CEO van CAPITALISERS: “Wij zijn heel trots op deze parels uit de Hofstad. Met de structurering van dit vastgoedbeleggingsfonds kunnen wij onze beleggers een mooi stabiel cashflowrendement bieden met een zeer waardevaste onderlegger”. Bridges Real Estate is bij de verkoop geadviseerd door CBRE, Core Notariaat en Drees & Sommer. CAPITALISERS is bij de aankoop bijgestaan door Hemwood, FMLaw en Taylor Wessing.

OVER BRIDGES REAL ESTATE
Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Hoewel het bedrijf in 2016 werd opgericht, is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw. Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?