Rubens Capital Partners verkoopt twee woningcomplexen in Rotterdam aan ERES REIT

0

Rubens Capital Partners (RCP) heeft twee woningcomplexen met in totaal 84 appartementen verkocht aan Canadese belegger ERES REIT. De twee appartementencomplexen uit 1994 liggen naast elkaar aan de Etienne de Bouterstraat en de Van Milplaats, vlakbij winkelcentrum Lage Land in Rotterdam. De complexen bevatten driekamerappartementen met geliberaliseerde huurprijzen en zijn volledig verhuurd.

De huurwoningen hebben een goede locatie direct naast twee supermarkten en hebben gratis parkeergelegenheid en andere voorzieningen. Koper ERES heeft meerdere woningen in Rotterdam in bezit en beheer.

RCP werd in de verkoop bijgestaan door CBRE en Core Notariaat. ERES werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?