Ploegmakers Beheer koopt winkelcentrum Kloosterveste te Assen

0

Ploegmakers Beheer heeft Winkelcentrum Kloosterveste in de wijk Kloosterveen in Assen gekocht. Ploegmakers Beheer is een particuliere investeerder in winkelcentra, woningen en kantoren in Assen.

Winkelcentrum Kloosterveste is gebouwd in 2010 en bevat circa 8.300 m² aan winkeloppervlakte verdeeld over 20 winkels. Het winkelcentrum voorziet met onder andere supermarkten Albert Heijn en Lidl in de dagelijkse voorzieningen en wordt gecomplementeerd met diensten op het gebied van educatie, gezondheid en cultuur. Onder het centrumdeel van Kloosterveste zijn ruim 540 gratis parkeerplekken beschikbaar en boven de winkels zijn diverse appartementen gerealiseerd.

Kloosterveen is een snelgroeiende wijk in het westen van Assen met een gevarieerd aanbod aan woningen, waar momenteel circa 10.000 mensen wonen. Door diverse woningontwikkelingen is de verwachting dat dit aantal tot 17.000 zal doorgroeien tot 2030, waardoor het verzorgingsgebied voor winkelcentrum Kloosterveste substantieel vergroot wordt.

Koper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. De verkoper werd geadviseerd door BNP Paribas Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?