Marco Clarijs benoemd tot hoofd MidCap-team CBRE

0

Marco Clarijs neemt per 1 januari de leiding van het landelijke MidCap-team van CBRE Nederland op zich. Naast deze nieuwe functie blijft hij verantwoordelijk voor het CBRE-kantoor in Rotterdam.

Met de toevoeging van Marco Clarijs bestaat het team uit zes personen die zich vanuit het Capital Markets-team richten op de MidCap-markt. Hieronder verstaan we beleggingen in het middensegment van de commerciële en residentiële vastgoedmarkt tot circa € 20 miljoen. Deze beleggingen worden gekenmerkt door een lokaal profiel en worden veelal gedaan door middelgrote professionele of particuliere beleggers, vaak ondernemers met een achtergrond in het MKB. De afgelopen jaren is deze groep steeds zichtbaarder en groter geworden. Eerder dit jaar is Desiree Wolters toegevoegd aan het MidCap-team. Zij focust op de regio Zuid-Holland.

“Ik zie ernaar uit om in deze nieuwe functie samen met het MidCap-team onze business uit te breiden. Door de coronacrisis is er voor beleggers volop ruimte ontstaan in dit segment. Met onze integrale dienstverlening kunnen we ook deze groep beleggers van waardevol advies voorzien,” aldus Marco Clarijs.

Bart Verhelst, Executive Director Capital Markets: “Met de aanstelling van Marco onderschrijven wij het belang van dit segment binnen de beleggingsmarkt. Deze markt blijft groeien. Marco brengt veel ervaring als directeur van ons kantoor in Rotterdam en met dit krachtige team verwachten we nog nadrukkelijker aanwezig te zijn binnen dit segment.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?