Wereldhave opent service concept ‘The Point’ op Cityplaza met vernieuwend pakketpunt

0

‘The Point’ combineert veelgevraagde services op één plek in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Zo is er een informatiepunt waar bezoekers terecht kunnen voor vragen, gevonden voorwerpen en het kopen van cadeaukaarten. Daarnaast zijn er diensten als een OV-oplaadpunt, pinautomaat en een fotohokje en kan men hier een oplader, rolstoel of kinderwagen lenen.

De meest vernieuwende dienst in The Point is het pakketpunt. Bezoekers en omwonenden kunnen hier terecht om pakketjes van alle online winkels op te halen en terug te sturen, ongeacht welke pakketleverancier de verzending verzorgt. Het pakketpunt is aangevuld met een paskamer en een naaiatelier zodat online bestelde kleding direct kan worden gepast en vermaakt. Binnenkort wordt ook last mile delivery per fiets aangeboden. Op deze manier draagt Wereldhave bij aan een beter leefbare omgeving met minder uitstoot en schonere lucht.

Vanaf het tweede kwartaal volgend jaar zal Parcls de exploitatie van het pakketpunt overnemen. Dit wordt dan de eerste locatie van Parcls buiten Amsterdam. Parcls ziet de samenwerking in Nieuwegein als pilot en startpunt van een landelijke samenwerking in alle Wereldhave centra.

‘The Point’ is een bewezen service concept in de centra van Wereldhave in België. Cityplaza is het eerste Nederlandse centrum waar dit concept wordt geopend.

‘The Point’ is een concept dat is ontwikkeld binnen de Full Service Center strategie van Wereldhave, waarbij boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen, ondersteund door slimme concepten én services.

The Point zelf ervaren? Er ligt een pakketje voor u klaar.
Gezien de huidige omstandigheden vinden wij het niet gepast een openingsevenement te organiseren. Wel ligt er een feestelijk pakketje voor u klaar op The Point. Op vertoon van deze e-mail kunt u dit pakket ophalen en zelf ons nieuwe concept komen ervaren.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie kijk op www.wereldhave.com

Over Parcls
Parcls wil pakketbezorging groen en gemakkelijk maken. Door alle pakketjes uit de buurt te laten bezorgen bij Parcls maken we pakketbezorging efficiënter en zorgen we voor minder busjes in de buurt. Zo werken we aan een fijnere wijk en een schonere stad. Wij vinden dat het ophalen van je pakket minstens zo leuk moet zijn als het bestellen. Een pakketje ontvangen, daar zou je toch vrolijk van moeten worden?

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?