Politie huurt 1.250 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

0

De Politie heeft ten behoeve van haar trainingsactiviteiten circa 1.250 m² bedrijfsruimte in Amsterdam aangehuurd dat onderdeel uitmaakt van het bedrijfsverzamelgebouw GebouwWest. Het gebouw bestaat uit totaal ca. 7.656 m² kantoor-/ bedrijfsruimte met bijbehorende parkeergelegenheid. Het object is gelegen in het noordwesten van Amsterdam, net buiten de ring A10 en A5, in het gebied Sloterdijk.

De huurder zal het object per januari 2021 betrekken.

Bierman Vastgoed B.V. en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield hebben de transactie tot stand gebracht namens verhuurder GebouwWest B.V. MVGM Bedrijfsmakelaars heeft bij deze transactie opgetreden namens de huurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?