NX Filtration nieuwe huurder bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede

0

NX Filtration huurt sinds 1 november j.l. het prachtige bedrijfspand aan de Josink Esweg 44 in Enschede. Het bedrijf dat oplossingen biedt voor het filteren van water en dranken, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 2.000 m².

Duurzaam bedrijfspand Josink Esweg 44 Enschede verhuurd aan NX Filtration web
Het moderne pand uit 2009 is zeer energiezuinig gebouwd en verwarmt de ruimtes door een warmtepomp en vloerverwarming. Het bevindt zich op het nieuwe bedrijventerrein ‘Josink Es’ op een zeer goede locatie, dichtbij de A35 en het centrum van Enschede.

NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve nanomembraantechnologie en duurzame productiemethoden.

De membraantechnologie van NX Filtration is in staat om in één stap kleur, microverontreinigingen, medicijnresten, microplastics, nanodeeltjes, bacteriën en virussen te verwijderen uit water. Dit heeft geresulteerd in nieuwe, eenvoudige en duurzame processen voor waterbehandeling, de productie van drinkwater en het hergebruik van afvalwater.

Per 1 november heeft NX Filtration de nieuwe locatie in gebruik genomen. Door de sterke groei van de vraag naar hun producten was een ruimer bedrijfspand nodig. Het oude bedrijfspand van NX Filtration, aan de Institutenweg in Enschede, blijft ook in bedrijf voor een deel van de productieactiviteiten.

Boers & Lem heeft deze transactie begeleidt namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?