Deutsche Bank verhuist naar De Admiraal

0

Deutsche Bank verhuist met het kantoor in Rotterdam naar De Admiraal aan de Admiraliteitskade 62. Deutsche Bank heeft een huurovereenkomst gesloten voor 750 m² kantoorruimte op de 11e verdieping en 15 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Alle kantoorverdiepingen in De Admiraal zijn na een volledige renovatie onder andere voorzien van nieuwe algemene ruimten, nieuwe entrees en nieuwe sanitaire voorzieningen.

Het kantoorgebouw is tevens voorzien van een stijlvolle nieuwe multi tenant entree waar onder andere een algemene receptie, coffee corner en vergader-, en werkplekken zijn gecreëerd. Op de 9e verdieping van het gebouw is een volledig nieuwe restauratieve voorziening met dakterras en gemeenschappelijke vergaderruimten gerealiseerd welke door de Groene Artisanen wordt geëxploiteerd.

De Admiraal biedt moderne, efficiënte kantoorruimte met veel ondersteunende faciliteiten en services in het centrum van Rotterdam. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto en alle vormen van openbaar vervoer. Zowel een metro- als tramhalte zijn op minder dan 200 m1 van het gebouw gelegen. Hierdoor zijn Rotterdam Blaak en Rotterdam CS gemakkelijk bereikbaar.  In De Admiraal is op dit moment nog 500 m² kantoorruimte alsmede voldoende parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar voor de verhuur.

Als grootste internationale bank van Nederland biedt Deutsche Bank hoogwaardige oplossingen aan zowel commerciële en institutionele klanten als aan vermogende particulieren en gezinnen. Dit jaar viert Deutsche Bank haar 150 jarig jubileum. Daarvan doen ze al meer dan 100 jaar succesvol zaken in Nederland. De medewerkers van Deutsche Bank werken vanuit kantoren in meer dan 50 verschillende landen en vormen wereldwijd één team om klanten te faciliteren bij complexe en grensoverschrijdende financiële problemen. In Nederland heeft Deutsche Bank kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en biedt de Nederlandse markt Corporate Banking, Investment Banking, Asset Management en Wealth Management.

BRiQ real estate, in collegiale samenwerking met CBRE, heeft verhuurder bijgestaan in de totstandkoming van deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?