VoegXpert huurt bedrijfsruimte in Bunde

0

Met ingang van 1 oktober 2020 is VoegXpert, groothandel in voegmaterialen, de nieuwe huurder van een deel van het bedrijfscomplex gelegen aan de Maastrichterlaan 82 in Bunde.

VoegXpert krijgt hier de beschikking over circa 680 m² bruto vloeroppervlakte aan bedrijfs- en magazijnruimte. De keuze viel uiteindelijk op dit bedrijfscomplex vanwege de ruime beschikbare bedrijfsruimte die nodig is voor de op- en overslag van diverse voegmaterialen. Bovendien was de ideale ligging ook van doorslaggevend belang.

Na het tot stand brengen van deze verhuurtransactie, en een eerder verhuur aan Morres & Company, is het object bijna volledig verhuurd. Er is nog slechts 310 m² kantoorruimte beschikbaar in het gebouw.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?