One on One Fitness B.V. huurt 461 m² kantoorruimte in Den Haag

0

Spring Real Estate heeft Bezuidenhoutseweg C.V. geadviseerd bij de verhuur van circa 461 m² kantoorruimte in Den-Haag. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Bezuidenhoutseweg 179-181 in de wijk Bezuidenhout. De nieuwe huurder, One on One Fitness B.V., vestigt zich op de 6e verdieping van het gebouw en krijgt de beschikking over 4 parkeerplaatsen.

One on One Fitness B.V. is een sportschool alsmede personal trainer. Het bedrijf is nieuw op de markt en was op zoek naar een passende ruimte. One on One Fitness B.V. heeft deze gevonden in het gebouw gelegen aan de Bezuidenhoutseweg 179-181 te Den Haag. Het kantoorgebouw is geschikt vanwege de representatieve uitstraling en centrale ligging in Den Haag.

Compact Real Estate Services is de vastgoedbeheerder namens de eigenaar van het gebouw en levert alle diensten – commercieel, technisch en administratief – die nodig zijn voor het optimaal beheren van vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?