Tessa maakt een overstap binnen Spring Real Estate

0

Tessa is tijdens haar master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) begonnen bij Spring Real Estate als Analist binnen het Capital Markets team. Vervolgens heeft zij zeven maanden als Trainee het Capital Markets team ondersteunt. Vanaf november zet zij haar Traineeship voort bij het Valuations team, waarbij zij zich samen met het team bezighoudt met het voorbereiden en uitwerken van taxaties.

Tessa is een van de 8 top talenten bij Spring die in oktober gestart zijn met het Spring Master programma. Zij hebben reeds kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geven we hen een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebt om als volwaardig vastgoedprofessional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, om te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen, wij geloven namelijk dat dat nodig is om te groeien.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?