BUX huurt ca. 1.910 m² kantoorruimte aan de Plantage Middenlaan te Amsterdam

0

Grootste mobiele broker van Europa opent op 1 april 2021 de deuren van haar nieuwe kantoor.

BUX Technology B.V. heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 1.910 m² v.v.o. kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Plantage Middenlaan 60-62 te Amsterdam. BUX is momenteel gevestigd aan de Spuistraat in het centrum van Amsterdam en zal vanaf 1 april 2021 meerdere gebouwdelen betrekken van de twee stadvilla’s gelegen in de plantagebuurt in Amsterdam.

De aaneengesloten villa’s dateren uit 1880 en huisvesten momenteel de Freedomlab campus die co-work-lidmaatschappen en evenementen voor ondernemers en ontwerpers aanbiedt. BUX zal het pand betrekken naast Freedomlab en de huidige members van Freedomlab.

BUX is sinds de officiële lancering van 2014 uitgegroeid tot de grootste mobiele broker van Europa, met meer dan 350.000 klanten. Gebruikers van BUX Zero, de nieuwste app, kunnen commissievrij beleggen in hun favoriete bedrijven.

Freedomlab is vertegenwoordigd door Appelhoven Vastgoed B.V. en BUX Technology B.V. is vertegenwoordigd door JLL.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?