Arno van den Thillart directeur projectontwikkeling bij Certitudo Capital

0

Arno van den Thillart zal per 1 december 2020 aantreden als Directeur Projectontwikkeling bij Certitudo Capital.

Arno brengt ruim 22 jaar aan vastgoedervaring met zich mee. Als projectontwikkelaar was hij onder andere werkzaam voor AM Zuid, Volker Wessels en Dura Vermeer. Zijn laatste functie was die van Regiodirecteur Zuid Nederland bij de ontwikkelende bouwer Van Wijnen. Hij was betrokken bij verschillende binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zoals Overhoek-Enschotsebaan te Berkel-Enschot, Zwijssen II te Tilburg, Poocerpark te Maastricht en Suytkade te Helmond.

“Na een aantal jaren in een meer strategische directiefunctie zal ik in deze nieuwe rol weer in grotere mate hands-on met projectontwikkeling bezig zijn”, aldus Arno van den Thillart. De ontwikkelportefeuille van Certitudo Capital betreft met name omvangrijke binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital vult aan: “Met zijn ervaring en kennis op het gebied van management, bouw en projectontwikkeling zal Arno van grote toegevoegde waarde zijn voor de afdeling projectontwikkeling. Wij zijn dan ook zeer verheugd met zijn komst.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?