Wereldhave lanceert full service pop-up verhuurlabel UpNext

0

Wereldhave is onlangs gestart met UpNext: een nieuw full-service verhuurlabel, specifiek gericht op tijdelijke verhuur in 15 Nederlandse centers. De retailwereld verandert snel en vraagt om meer flexibiliteit. Met UpNext trekt Wereldhave alles uit de kast om aspirant ondernemers, retailers en merken te helpen met het bereiken van duizenden consumenten per dag door snel en flexibel een pop-up te openen.

“Met UpNext verlagen we de drempel voor het openen van een pop-up. We zorgen voor een simpel en snel proces, met flexibele verhuurvoorwaarden en faciliteren alle services die nodig zijn om een succesvolle tijdelijke actie of business op te zetten. Met meer service voor onze klant: de ondernemer of retailer”, aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave.

Een UpNext pop-up is geschikt voor het verkopen van extra voorraden, de introductie van een nieuw merk, de marketing van een speciale collectie of het tijdelijk vergroten van de verkoopruimte. Het verlaagt de drempel om de markt voor een product, merk of dienst te verkennen. Door het grote bereik van winkelcentra en het wegvallen van verschillende live marketing en sales kanalen als gevolg van geldende coronamaatregelen biedt UpNext een relevante propositie voor een brede doelgroep. Inmiddels heeft Wereldhave 11 UpNext pop-ups verhuurd variërend van modemerken als Goldie Estelle en Steppin’ Out tot woonwinkel Cozy en coworking-horecaconcept Mercado Emma.

UpNext pop-up stores zijn beschikbaar in de varianten ‘Shop’ of ‘Premium’, variërend in afbouwniveau van een basic tot een volledig ingerichte winkelunit. Daarnaast biedt een gespecialiseerd team met een netwerk van partners aanvullende diensten op het gebied van ontwerp, inrichting, bemanning en marketing van de pop-up.

Wereldhave staat open voor nieuwe samenwerkingen met aspirant ondernemers, retailers en merken. Meer informatie over UpNext is te vinden op wereldhave.com/upnext

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.

Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.
Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?