Keymusic opent vestiging op Bigshops Parkboulevard in Rotterdam

0

Medio december opent Keymusic de nieuwe winkel op Bigshops Parkboulevard in Rotterdam. De Key Music XXXL store verhuist van de Ceintuurbaan 191 naar de Vierhavenstraat 123 en heeft hiermee een goed bereikbare en nieuwe vestiging in Rotterdam.

Keymusic heeft momenteel 23 winkels in Nederland, België en Frankrijk en heeft vorige maand een nieuwe Keymusic winkel en de eerste DJ speciaalzaak “The DJGear Shop” in de Q-Factory Amsterdam geopend. Ook in de nieuwe muziekwinkel op Bigshops zal de formule “The DJGear Shop” worden vertegenwoordigd en dit maakt de XXXL store een echte allround muziekwinkel.

Met de nieuwe Rotterdamse winkel huurt Keymusic circa 1.900 m² op de begane grond van het fonds WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH van Deka Immobilien GmbH.

Bigshops Parkboulevard is een één kilometer lange winkelboulevard en een belangrijke winkellocatie in de regio Rotterdam West met een regionaal verzorgingsgebied. De winkellocatie heeft een breed winkelaanbod in verschillende branches als dagelijks winkelen met o.a. Albert Heijn. Aldi, Etos en Gall & Gall, maar ook op het gebied van wonen, slapen en vrije tijd met retailers als Kwantum, Big Bazar, Action, BCC en Ranzijn.

Momenteel zijn er nog enkele winkelruimtes beschikbaar op Bigshops Parkboulevard Rotterdam, waarbij er met verschillende partijen gesprekken worden gevoerd.

Deka Immobilien GmbH werd bij deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?