Perceel bouwgrond van 7.500 m² verkocht aan de Kerkstraat te Druten

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever, drie private beleggers, een perceel grond van 7.500 m² verkocht aan de Kerkstraat te Druten ten behoeve van ontwikkeling.

Het bouwkavel is verkocht aan een particuliere belegger, welke het perceel zal laten ontwikkelen met bedrijfsunits, welke beschikbaar zullen zijn in de koop en huur sfeer.

Het perceel is goed gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein “Westerhout” en heeft ruime bestemmingsmogelijkheden met bedrijfsdoeleinden in de milieucategorie 1 tot en met 6, derhalve is de mogelijkheid voor zware bedrijvigheid.

Op dit moment is er nog één kavel beschikbaar van ca. 7.453 m².

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?