a.s.r. real estate verlengt huurcontracten met Shoeby en TerStal

0

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund twee huurcontracten verlengd met Shoeby. Het gaat om de winkel in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda van circa 222 m² en de winkel in winkelcentrum de Luifelbaan in Leiden van circa 200 m². Daarnaast is de huurovereenkomst van TerStal verlengd voor het winkelpand van circa 290 m² in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda.

Univast Retail trad op als adviseur van Shoeby. Maxx Vastgoed trad op als adviseur namens TerStal.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Sinds jaar en dag hét winkelcentrum van Breda-Noord. Winkelcentrum Hoge Vucht, bestaande uit meer dan 60 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten), heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m2 en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels met horeca.

Winkelcentrum de Luifelbaan
In Leiden Zuidwest vormen het Bevrijdingsplein en het Vijf Meiplein samen winkelgebied de Luifelbaan. Met vijfenzestig winkels, variërend van vintage kledingwinkels tot bekende merken in het A-segment, vormt de Luifelbaan een van de meest veelzijdige gebieden van de stad.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?