YouTuber Kwebbelkop huurt 300 m² aan de Danzigerkade 13, Amsterdam

0

Heren2 heeft een nieuwe huurovereenkomst van 300 m² kantoor- en bedrijfsruimte getekend met KOP Worldwide B.V. aan de Danzigerkade 13, in de Houthaven van Amsterdam.

Huurder KOP Worldwide B.V. is de onderneming van gamer en YouTuber Kwebbelkop, de grootste YouTuber van Nederland met momenteel 13,7 miljoen abbonees. Kwebbelkop zal vanuit deze locatie zijn livestreams opnemen. De rest van de ruimte wordt in gebruik genomen door het game-ontwikkelbedrijf waar hij tevens eigenaar van is.

Uit het recente onderzoeksrapport van Savills ‘Spotlight Gaming 2020 – Nederland’, blijkt dat er een substantiële en specifieke vraag is naar vastgoed vanuit de Gaming-sector. Dit wordt bevestigd door het groeiende aantal vastgoedgebruikers binnen de markt, en een toename aan opgenomen vloeroppervlakte.

IJsbrand Brunger, Head of Leasing Amsterdam bij Savills in Nederland, licht toe: “Het vraagprofiel vanuit de gaming-industrie is specifiek. Daarnaast moet zij op de gewenste locaties, met een goede bereikbaarheid in binnensteden, concurreren met andere functies. Het vinden van de ideale plek is hiermee nog niet zo makkelijk. We zijn dan ook verheugd dat we deze specifieke ruimte via ons platform Workthere hebben kunnen matchen aan de behoeften van huurder Kwebbelkop.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?