Rohofflant V.O.F. verkoopt Hoff van Hollant in Rosmalen aan Newomij

0

Rohofflant V.O.F. uit Utrecht heeft de grondpositie van Hoff van Hollant in Rosmalen verkocht aan Newomij uit Naarden. Rohofflant V.O.F. is een samenwerkingsverband tussen Jan van Overhagen en Bas Pickkers. De investering bestaat uit een perceel grond ter grootte van ca. 5.370 m² ten behoeve van de realisatie van 45 hoogwaardige huurappartementen en 67 parkeerplaatsen.

Capital Value begeleidde Rohofflant bij de verkoop. De juridische begeleiding was in handen van Core Notariaat. Newomij werd juridisch bijgestaan door Habraken Rutten.

Hoff van Hollant wordt gerealiseerd op de plaats van de voormalige Kattenboschschool op een centrale en groene locatie in Rosmalen. Newomij verwerft de locatie inclusief een onherroepelijke omgevingsvergunning voor de realisatie van 45 appartementen die tot stand is gebracht door Rohofflant. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een tuin rondom het gebouw en een binnen-tuin met veel groen. Aan de spoorkant komt een grote kas ter bevordering van gezamenlijke activiteiten van toekomstige bewoners. Newomij is voornemens de appartementen te laten realiseren door Plegt-Vos, die in Q2 van 2021 zal starten met de bouw.

Bron.

Share.

Comments are closed.