Rockwell Automation huurt in kantoorgebouw “Trinity” in Rotterdam

0

Rockwell Automation heeft 2.654 m² kantoorruimte alsmede 55 parkeerplaatsen langjarig gehuurd in kantoorgebouw “Trinity” gelegen aan de Fascinatio Boulevard 350 op Rotterdam Brainpark III.

Trinity betreft een multi-tenant kantoorgebouw van ruim 19.000 m², direct gelegen aan de A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid kenmerkt het gebouw zich door een ruim aanbod aan services ten behoeve zijn gebruikers, waaronder centrale vergadervoorzieningen en een bedrijfsrestaurant.

Rockwell Automation is het grootste bedrijf ter wereld dat zich toelegt op industriële automatisering en informatie.

Het kiezen van de juiste kantoorruimte is ongelooflijk belangrijk voor een bedrijf. Onze keuze die we hebben gemaakt, zal verschillende gevolgen hebben voor ons bedrijf, inclusief de dagelijkse gang van zaken en het moreel van ons personeel. Bij het selecteren van een nieuw kantoor hebben we goed nagedacht over ons merkimago, aangezien het een bepaald beeld van ons bedrijf weergeeft. Er zijn verschillende dingen die van invloed waren op het kantoor dat we hebben gekozen; Er zijn echter vijf factoren die cruciaal zijn geweest bij deze keuze: locatie, prijs, grootte, infrastructuur en stijl. Wij geloven dat alle vijf factoren aanwezig zijn in het Trinity-gebouw.

Verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Huurder Rockwell Automation werd geadviseerd door JLL en dochter Tétris Design & Build zal de inrichting gaan verzorgen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?