FBN Juristen huurt circa 457 m² kantoorruimte in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft FBN Juristen geadviseerd bij het huren van circa 457 m2 kantoorruimte in het gebouw Noordhollandstaete. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Noordhollandstraat 71 in Amsterdam Buitenveldert, alwaar FBN Juristen zich vestigt op de eerste verdieping van het kantoorpand.

FBN Juristen was voorheen gevestigd aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Dit pand voldeed niet meer aan de wensen vanwege een inefficiënte indeling. Daarnaast voldeed ook de parkeergelegenheid in de binnenstad niet meer aan de eisen van FBN Juristen. Het nieuwe kantoor is passend voor FBN Juristen vanwege de ruime opzet, de moderne faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het kantoorpand uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

FBN Juristen, opgericht in 1988 als Fiscaal Bureau voor het Notariaat, is hét kenniscentrum voor het notariaat en uitgever van de notariële kennisbank Via Juridica. FBN Juristen is één van de grootste spelers op het gebied van cursussen voor juristen werkzaam in op de notariële rechtsgebieden. Ook bieden zij sinds 2018 online educatie aan in de vorm van E-learning.

De eigenaar van het kantoorpand, Rijsterborgh Vastgoed, werd begeleid door Valkering & Co.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?