Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. huurt bedrijfsruimte Twentelaan 8 in Almelo

0

Het jonge bedrijf Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Recent heeft het maakbedrijf de functionele bedrijfsruimte met kantoor in Almelo betrokken. Het pand, met een oppervlakte van 840 m², is uitstekend gelegen op bedrijventerrein ‘Twentelaan’ en beschikt over een ruim bestraat opslag-/buitenterrein.

Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. is een jong bedrijf dat is opgericht door Özcan Mertgenç. Het bedrijf vervaardigt kozijnen, deuren, dakkapellen en veranda’s. Door een groeiende vraag was het bedrijf op zoek naar een nieuwe, strategisch gelegen, bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?