Chris Tolsma per 1 november toegetreden als senior taxateur Groot Zakelijk bij Kuijs Reinder Kakes, partner in Dynamis voor Noord-Holland

0

Chris is geen onbekende in de taxatiewereld. Al sinds 1997 werkt hij als taxateur en in 2005 werd hij Partner & Head of Valuations bij het toemalige Cushman & Wakefield. In 2010 vervolgde hij zijn carrière bij FGH en later bij Rabobank Real Estate Finance. De laatste jaren heeft Chris zich gericht op de standaardisatie, digitalisering en efficiëntie van taxatieprocessen. KRK ziet in Chris dan ook een absolute aanwinst op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Sander Heidinga, partner bij Kuijs Reinder Kakes: “Wij zijn erg blij dat Chris voor ons gekozen heeft. Zijn ervaring, expertise en kennis van moderne systemen zullen voor een next level zorgen voor onze groeiende dienstverlening.” Chris Tolsma: “Geweldig mooi om weer in mijn vertrouwde regio, Groot Amsterdam en Noord-Holland, te taxeren. KRK is een groeiende organisatie en ik ben blij om mijn ideeën hier te kunnen inzetten door te ontwikkelen tot de snelste en beste taxateur in de regio.” Chris Tolsma is MRICS en ingeschreven in het NRVT, register BV en Groot Zakelijk.

Share.

Comments are closed.