Heembouw levert gerenoveerd kantoorgebouw Centre Court Den Haag op

0

In het Haagse Beatrixkwartier renoveerde Heembouw, in samenwerking met Croonwolter&dros, circa 8.200 m² kantoorruimte op een duurzame en circulaire manier in het gebouw Centre Court. In december 2019 startte Heembouw met de werkzaamheden.

Er zijn herbruikbare materialen geoogst in het gebouw. In het nieuwe ontwerp zijn zoveel mogelijk van deze materialen hergebruikt. Resterende geoogste materialen kregen een nieuwe bestemming in bijvoorbeeld het Circulaire Paviljoen C-Bèta in Hoofddorp. Het kantoor Centre Court wordt high-end afgewerkt voor een nieuwe huurder.

Eind september 2020 is Heembouw ook gestart met een circa 2.000 m² grote optopping van het statige gebouw naar een ontwerp van KOW Architecten. De uitbreiding wordt uitgevoerd door een bouwteam dat bestaat uit Bouwinvest, CBRE development services, KOW Architecten, Heembouw, Croonwolter&dros, Royal HaskoningDHV en Techniplan Adviseurs. De oplevering vindt plaats in het tweede kwartaal van 2021.

Het project is uitgevoerd in opdracht van het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, CBRE is de gedelegeerd opdrachtgever. De verhuur van Centre Court verloopt via Nadorp en Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.