Justfire Nederland opent showroom op Maastricht-Airport

0

Met ingang van 16 oktober 2020 opent Justfire Nederland een nieuwe showroom van circa 300 m² gelegen aan de Vliegveldweg 194 te Maastricht-Airport. Dit kenmerkende pand is gelegen op een zeer goede zichtlocatie langs de autosnelweg A2.

Justfire biedt een breed scala aan haarden, pelletkachels, CV-ketels, zonneboilers, elektrische sfeerhaarden, heaters, barbecues en airco’s. Onderhoud, service en een groot aanbod aan accessoires maken de dienstverlening van Justfire compleet. Samen met de vestiging in Tegelen is Justfire nu goed bereikbaar voor klanten uit heel Limburg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?