Cromwell verhuurt in Five55 aan YouMedical

0

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft een huurovereenkomst getekend met YouMedical B.V. voor de huur van circa 691 m² kantoorruimte op de 25e verdieping van kantoorgebouw Five55 in Rotterdam. Five55 is een kantoorgebouw van 27 verdiepingen aan de Blaak 555 in het hart van de stad. Het gebouw heeft recent een uitgebreide renovatie ondergaan, waarbij o.a. de begane grond een volledige metamorfose heeft ondergaan. Hier hebben onlangs het nieuwe restaurant en de coffee corner hun deuren geopend voor het publiek.

Five55 is een ware eyecatcher aan de buitenkant en is van binnen volledig gerenoveerd. Hierdoor voldoen de kantoorverdiepingen weer volledig aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. Door de centrale en prominente locatie in de stad bieden de kantoorvloeren fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam zoals de Erasmusbrug en de Markthal.

YouMedical B.V., onderdeel van het in Stockholm beursgenoteerde Karo Pharma, voegt zijn huidige twee Nederlandse vestigingen in Delft en Amsterdam samen in Five55. Youmedical heeft gekozen voor Five55 vanwege zijn ligging in het hart van het Rotterdamse CBD en het ruime aanbod aan services dat wordt geboden in het gebouw. Ben ten Napel, Head of Asset Management Benelux bij Cromwell Property Group: “Wij zijn blij dat we na de afronding van de renovatiefase wederom een nieuwe huurder mogen verwelkomen in Five 55 en in  Rotterdam. Het aantrekken van een partij die zijn diverse Nederlandse vestigingen samenbrengt in Five55 bevestigd de vraag naar hoogwaardige kantoorruimte in het centrum van Rotterdam.

Danique Soe Loek Mooi, Head of Finance van Karo Pharma: Na een zoektocht waarin door AREA Occupier Solutions ook opties in Den Haag en Leiden zijn belicht is uiteindelijk voor Rotterdam gekozen. Met de ligging van Blaak 555 ten opzichte van Station Blaak, het verbluffende uitzicht vanaf verdieping 25 en de aanwezige faciliteiten op de begane grond lag de keuze voor de hand. AREA Occupier Solutions draagt ook zorg voor het interieurontwerp en zal het geheel nog dit jaar turnkey aan ons opleveren.

Cromwell werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?