CMC bedrijfsmakelaars breidt uit naar Utrecht

0

CMC, al jaren een bekend gezicht in de Foodvalley regio. Vanaf 2021 gaan zij hun blik verbreden en openen zij een kantoor in Utrecht. Het gezicht namens CMC bedrijfsmakelaars in Utrecht is Vincent Bosman. Al meer dan 20 jaar actief in de bedrijfsmakelaardij en bekend in én met de regio. In de afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan bij diverse kantoren in de stad Utrecht en in Zeist. Vincent is als makelaar – taxateur gecertificeerd en ingeschreven bij VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, beide in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen.

Vincent neemt graag het voortouw bij deze volgende stap van CMC: ‘Bij CMC ga ik mij, samen met Sam van de Sluis, bezig houden met het opzetten en uitbouwen van een nieuwe vestiging waar wij u binnenkort meer over gaan vertellen. Ik heb erg veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en kijk er naar uit om u van dienst te zijn.’

CMC is in de jaren ’90 in Nijkerk begonnen op de markt van verzekeringen. Sinds die tijd is CMC uitgebreid van de blauwe verzekeringskleur naar 4 kleuren: blauw, oranje, groen en paars. In de tussentijd is het kantoor verhuisd van de rand van de Veluwe naar Midden-Nederland. In 2016 is daar een 2e locatie in Ede aan toegevoegd.

Nu is het advieskantoor, actief op de commerciële vastgoedmarkt en bedrijfsverzekeringen, toe aan een nieuwe stap. Met de opening van het kantoor in Utrecht zal een groter deel van Midden-Nederland bedient worden.

Vanaf 1 januari 2021 staat de koffie van CMC dus ook in Utrecht voor u klaar. Volg de berichtgeving voor de exacte locatie en verdere details rond de opening. Tot die tijd is CMC te bereiken in Veenendaal en Ede.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?