Beautylooks Cosmetics B.V. huurt aan het Weena-Zuid 154 te Rotterdam

0

Beautylooks Cosmetics B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 265 m² v.v.o. commerciële ruimte in de plint van gebouw The Core aan het Weena-Zuid 154 te Rotterdam.

Na een periode van 2 jaar verhuist Beautylooks van de Lijnbaan naar de grotere winkel aan de Weena-Zuid 154. Beautylooks geeft naast diverse schoonheidsbehandelingen ook succesvolle workshops en ze verkopen mede online ook een eigen productlijn.

Het gebouw The Core is de afgelopen jaren aan een grondige renovatie onderworpen, waarbij de kantoorruimte, entree’s en technische installaties volledig zijn vernieuwd. De commerciële plint is voorzien van een prachtige nieuwe glazen luifel met verlichting, waardoor men droog langs de Weena-Zuid loopt. Het gebouw maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde Nexus bij de totstandkoming van deze overeenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?