X2O huurt 10e vestiging in Enschede

0

Op Woonplein Enschede zal voor eind 2020 de badkamerformule X2O haar deuren openen in de voormalige winkelruimte van de Duitse winkelketen Poco. De nieuwe vestiging is voor de oorspronkelijke Belgische formule de 10e in Nederland.

In totaal huurt X2O circa 1.700 m² winkelruimte op de begane grond van Aprisco. Dit is een gedeelte van de voormalige Poco winkelruimte, welke in totaal circa 8.000 m² groot was.

De gevel van de voormalige winkelruimte van Poco wordt op dit moment aangepast en gemoderniseerd (zie afbeelding). Dit zorgt voor een moderne frisse uitstraling, welke in lijn ligt met de andere winkels op het Woonplein Enschede.

Het Woonplein Enschede betreft totaal circa 40.000 m2 winkeloppervlakte met ruim 20 verschillende retailers. De winkellocatie kent een mix van PDV, GDV, leisure en horeca met partijen als, Swiss Sense, A-Meubelstore, Action, Carpetright, R-Design, Woon & Slaap Stijvol leefplezier, Keuken Kampioen, Beddenreus, Kwantum, McDonald’s, Praxis, Maison Manon, Welkoop, AJ Waterbedden en Boxsprings, Fit For Free, Rofra Home, Jysk, Sanidirect, Lugo, totaalBED, ToyChamp, BeterBed, Leen Bakker, BigGym en Delifrance.

Momenteel zijn er nog enkele winkelruimtes beschikbaar op het Woonplein Enschede (klik hier voor het aanbod), waarbij er met verschillende partijen gesprekken worden gevoerd.

X2O werd bij deze transactie geadviseerd door Buitenvoort Vastgoed en Aprisco door Creating Retail Parks in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?