Aan de Stegge Twello realiseert nieuw bedrijfsgebouw StarCuisine in Bleiswijk

0

Aan de Stegge Twello en StarCuisine hebben vandaag een overeenkomst getekend voor de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw voor StarCuisine in Bleiswijk.

Klaar voor de toekomst
StarCuisine, nu gevestigd in Rijswijk, is specialist in oriëntaalse gerechten en produceert koelverse maaltijden voor horeca, catering en supermarkten. Om te kunnen voorzien in de groei van het bedrijf realiseert Aan de Stegge Twello een nieuw bedrijfsgebouw van 5.885 m². Het gebouw is onderverdeeld in een grondstoffenmagazijn, productieruimte/bereidingskeuken, vriesruimten en tempereercellen, inpakafdeling, gereed product magazijn en kantoorruimte. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk. Deze locatie vlakbij de A12 biedt een goede bereikbaarheid en volop mogelijkheden voor groeiende bedrijvigheid. StarCuisine maakt met de nieuwbouw een flinke duurzaamheids- en vernieuwingsslag en verbetert haar logistieke bereikbaarheid. Bij de uitwerking van de plannen is rekening gehouden met eventuele uitbreiding in de toekomst.

Ervaring in food
De opdracht voor de nieuwbouw kwam tot stand in samenwerking met Arcadis, Van Vliet Bouwmanagement en Sublym Technyk als installatie-adviseur. StarCuisine koos voor de samenwerking met Aan de Stegge Twello vanwege de ruime ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsgebouwen in de voedingssector. Het gebouw is functioneel ontworpen en voldoet aan alle standaarden die gelden voor gebouwen in de food sector.

De bouwwerkzaamheden starten in maart en de oplevering staat gepland voor eind 2021.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?