Vier nieuwe huurders aan de Frankenstraat in Maastricht

0

Binnen 2 maanden heeft Boek & Offermans Makelaars, namens Servatius Wonen & Vastgoed, de verhuur tot stand gebracht van 4 winkelruimten gelegen aan de Frankenstraat in Maastricht.

Door de komst van deze nieuwe huurders krijgt het winkelaanbod in dit deel van Maastricht een nieuwe impuls. De nieuwe huurders betreffen onder andere een Arabische supermarkt, multidisciplinair medisch centrum, bezorgwinkel en op korte termijn ook een boekenwinkel voor internationale studenten.

Wittevrouwenveld is gelegen aan de westzijde van het stadscentrum van Maastricht, direct langs de omvangrijke nieuwbouwontwikkeling langs De Groene Loper. Inmiddels is er een parkachtige stadsstraat gerealiseerd, waarlangs gedurende de komende jaren vele honderden nieuwbouwwoningen zullen gerealiseerd gaan worden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?