Nature’s Green huurt bedrijfshal aan Bijsterhuizen 5028 te Wijchen

0

Nature’s Green heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het nieuwbouw bedrijfspand met inpandige kantoorruimte gelegen aan Bijsterhuizen 5028 te Wijchen. In totaal heeft het bedrijfspand een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 876 m², verdeeld over 783 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en ca. 93 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen.

Het object is nabij Nijmegen gelegen op Business Park ‘Bijsterhuizen’, de logistieke hub van Wijchen. Logistieke bedrijven die ook voor deze locatie hebben gekozen zijn o.a. DHL, Copaco, Jusda Europe, Alloga en Smiths Medical. Ook huisvest Bijsterhuizen diverse grote productiebedrijven.

Nature’s Green is een leverancier van bevestigingspanelen voor groene wanden en aanverwante artikelen. NextGen Living Walls en BioMontage zijn producten welke ontworpen zijn door het moederbedrijf bedrijf Nature’s Green Europe en Architectural Supplements North America. Beide bedrijven hebben veel specifieke marktkennis van de landschapsindustrie, dat de grootste markt is en blijft.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie opgetreden voor de verhuurder, twee particuliere investeerders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?