Fixami huurt 16.000 m² warehouse in DC Kraaiven in Tilburg

0

HVBM Vastgoed heeft ruim 16.000 m² warehouse verhuurd aan Fixami. Het bedrijf heeft onlangs 7.000 m² warehouse in gebruik genomen in DC Kraaiven. Het warehouse is gelegen op het gelijknamige bedrijventerrein ‘Kraaiven’ te Tilburg.

Ten behoeve van Fixami zal door HVBM Vastgoed een uitbreiding worden gerealiseerd, bestaande uit ca. 9.000 m² kantoor- en bedrijfsruimte. Deze uitbreiding zal medio 2021 aan Fixami worden opgeleverd. Na realisatie van de uitbreiding bestaat DC Kraaiven uit ruim 37.000 m² hoogwaardige bedrijfsruimte. Andere huurders in het complex zijn Crane World Wide Logistics en Iron Mountain.

Fixami is in 2009 opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers en is anno 2020 uitgegroeid tot een toonaangevende e-commerce speler op de markt voor professionele elektrische gereedschappen in Europa. Foreman Capital B.V. heeft begin 2020 een meerderheidsbelang in Fixami genomen en ondersteunt Fixami sindsdien bij haar verdere groeiambities.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Fixami begeleid door BRIQ Real Estate, HVBM Vastgoed werd bij de verhuur geadviseerd door JLL.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?