Dominique Koning treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Dominique Koning. Dominique is vast in dienst getreden als Vastgoedadviseur Retail bij MidCap Investments. Ze houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten.

Dominique heeft aan het Saxion haar Bachelor Vastgoed en Makelaardij behaald. Vervolgens heeft zij haar Master Human Geography (track: Economic Geography) behaald aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar afstudeerstage bij a.s.r. real estate en haar bestuursjaar bij FRESH Students, is zij met retail in aanraking gekomen. Dominique heeft meerdere stages gelopen in het vastgoed, waaronder bij Beleggingspanden.nl.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?