Cool Investments verkoopt Hoofdveste 10 in Houten aan Bridges Real Estate

0

Cool Investments heeft het distributiecentrum gelegen aan de Hoofdveste 10 in Houten verkocht aan Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van familie Vermaat.

Het distributiecentrum bestaat uit 5.935 m² bedrijfs- en magazijnruimte en 2.065 m² kantoorruimte. Daarnaast beschikt het over een restaurant, tien laaddocks, twee overheaddeuren, 110 parkeerplaatsen en 2.000 m² buitenruimte.

Het is gelegen in het hart van Nederland, op bedrijventerrein ‘Het Rondeel’, nabij de snelweg A27 ter hoogte van het knooppunt Houten. Het voormalige hoofdkantoor en distributiecentrum van Cool Cast Oost B.V. is in zijn geheel beschikbaar voor de verhuur. Het is een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die naast een kantoor ook een distributiecentrum nodig hebben.

De verkoper is Cool Investments, het investeringsbedrijf van de familie Kahn. Het gebouw werd tot 2019 gebruikt als hoofdkantoor en distributiecentrum voor Cool Cat. Cool Cat is als een online merk doorgestart onder de vleugels van America Today. Spring Real Estate heeft de transactie begeleid namens de verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?