Verenigd Beheer B.V. verkoopt zeven winkels en een bovenwoning aan een particuliere belegger

0

Spring Real Estate heeft Verenigd Beheer B.V. geadviseerd bij de verkoop van zeven winkels en een bovenwoning aan een particuliere belegger. De objecten zijn gelegen aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld en de Molenstraat in Lochem. De totale oppervlakte van de winkel- en woonruimten bestaat uit circa 1.162 m².

De verkochte objecten zijn gelegen op de beste locaties in de winkelgebieden van Barneveld en Lochem. Alle objecten zijn volledig verhuurd aan onder meer Norah, Wester Beenmode, Hans Anders en Kerkemeijer Financieel Advies.

Verenigd Beheer B.V. is juridisch geadviseerd door Dentons. De koper is een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?