Spring Property Management breidt haar portefeuille verder uit

0

Union Street heeft het beheer van al haar gebouwen ondergebracht bij Spring Property Management.

De Nederlanders portefeuille van Union Street bestaat uit 16 gebouwen die met name op stationslocaties in de grote steden zijn gelegen. Spring Property Management voerde het management al over een deel van de portefeuille en sinds heden zijn ook de laatste gebouwen in beheer genomen.

Tot de portefeuille behoren onder andere de kantoorgebouwen aan het Johanna Westerdijkplein 1 (HS Building) en Spaarneplein 2 in Den Haag en de Landdrostdreef 124 in Almere. Union Street is op verschillende locaties de begane grond aan het renoveren en daarnaast komen er diverse voorzieningen voor huurders en bezoekers. De HS Building in Den Haag zal dit jaar al gereed zijn en daarna volgen Spaarneplein 2 (Den Haag) en Landdrostdreef 124 (Almere). Grote huurders binnen de kantoorgebouwen zijn Amazon, ROC Mondriaan, Vastgoedbeheer PG, LFT Solutions, Ziggo en Pixelpool.

Deze uitbreiding van de beheerportefeuille en het vertrouwen van een klant als Union Street, bevestigt dat de nieuwe aanpak van Property Management werkt, waarbij het hele management in één platform plaatsvindt. Daardoor kan er meer aandacht en service worden geleverd aan de klant en haar huurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?