Monique Sueters en Matthijs Hofstede nieuwe leden Raad van Commissarissen HDN

0

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van HDN (Hypotheken Data Netwerk) van 28 oktober, die online werd gehouden, is afscheid genomen van Sibylla Bantema en Adine Wempe-Kalff als leden van de Raad van Commissarissen. Monique Sueters en Matthijs Hofstede zijn benoemd als hun opvolgers.

Monique Sueters heeft jarenlange bestuurlijke ervaring op zowel bancair als verzekeringsvlak en is sinds 2017 directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij Nationale-Nederlanden. Ze heeft uitgebreide kennis en expertise van de markt, distributie en productontwikkeling. Daarnaast stuurde ze de afgelopen jaren met succes complexe innovatie- en IT-verandertrajecten op het gebied van front-, mid- en backoffice aan. Sueters versterkt als RvC lid ook de Audit Commissie, waarbij haar ervaring op het gebied van risico- en datamanagement goed van pas komt.

Matthijs Hofstede is een ervaren bestuurder, die bekend staat als een denker en een doener. Na zijn directeurschap bij Aegon Schadeverzekering is hij dit jaar gestart als directeur van Aegon Hypotheken. Hofstede is dus een nieuwkomer in de hypotheeksector. Zijn ervaring met productontwikkeling en innovatietrajecten in de financiële keten zorgt dat hij van grote waarde is voor HDN.

Jan van Baars, voorzitter Raad van Commissarissen, is verheugd over de toetredingen: “Wij zijn blij met de toetreding van Matthijs en Monique. Zij brengen samen een ideale combinatie aan ervaring mee die de Raad van Commissarissen verder versterkt.”

De Raad van Commissarissen van HDN bestaat met deze nieuwe toetreding uit Jan van Baars (voorzitter RvC, Remuneratiecommissie), Karin Polman, Monique Sueters (Auditcommissie), Christian Dijkhof (Selectiecommissie), Martin Keegstra, Michel van den Akker (Remuneratiecommissie), Ronald Touwslager (Auditcommissie) en Matthijs Hofstede.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?