Martin Kraaij acquisitie & assetmanager voor het ASR Dutch Science Park Fund

0

Martin Kraaij (35) treedt per 1 november in dienst bij a.s.r. real estate als acquisitie & assetmanager voor het ASR Dutch Science Park Fund. Het vastgoedfonds van a.s.r. real estate dat zich richt op commercieel te exploiteren vastgoed op de belangrijkste science parken van Nederland.

Na zijn studie bouwkunde en master ‘Real Estate Management & Development’ aan de TU Eindhoven startte de carrière van Martin Kraaij als projectmanager bij Draaijer+Partners. Daarna werkte hij bij DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield als vastgoedadviseur in de Rotterdamse en Utrechtse kantorenmarkt. Hij werkte tevens twee jaar bij ontwikkelaar Blauwhoed als selectiemanager waar hij de acquisities en tenders begeleidde.

Luc Joosten, fund director ASR Dutch Science Park Fund: “We zien dat ondanks, en in sommige gevallen zelfs dankzij, de huidige COVID-19-crisis het aantal investeringskansen in de scienceparkmarkt toeneemt. De portefeuille van het ASR Dutch Science Park Fund groeit zodoende gestaag. Met de komst van Martin vergroten we onze slagkracht en zijn wij klaar voor de toekomst.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?