Certitudo Capital verhuurt winkelruimte aan Heeren Van Nuland in ‘s-Hertogenbosch

0

Certitudo Capital verhuurt 430 m² winkelruimte aan de Kerkstraat 44 in ’s-Hertogenbosch aan Heeren van Nuland Mannenmode.

Per 1 maart 2021 opent de succesvolle herenmodezaak uit Oss op deze locatie het tweede filiaal. Met merken als Joop!, Paul & Shark, Hugo Boss, Floris van Bommel en Les Deux zal het hogere shopping-segment in de Kerkstraat uitstekend bediend worden. Dankzij de sterke verbinding met klanten en leveranciers durft Marieke van Nuland, eigenaresse Heeren van Nuland, deze kans met beide handen te grijpen: “Met visie, vertrouwen, veel liefde en verbinding zetten we, juist in deze tijd, de volgende stap.”

Bossche Iconen
Om de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch te beschermen en behouden zijn een aantal iconische panden door Certitudo Capital verzameld in een portefeuille van vijftien objecten: de Bossche Iconen. De Krijnenberg – de bijnaam van het pand aan de Kerkstraat 44 – maakt hiervan onderdeel uit. De oudste bebouwing van het pand, dat gevestigd is aan een van de eerste straten van de stad, stamt uit de 14e of 15e eeuw. Meer informatie over de Bossche Iconen is te vinden op de website www.bossche-iconen.nl.

Mark Hoedjes, Directeur Asset Management Retail Certitudo Capital is verheugd dat er een waardige nieuwe huurder voor dit Bossche Icoon gevonden is: “De Bossche Iconen liggen ons als bedrijf met Bossche roots nauw aan het hart, vanzelfsprekend zien we graag dat een historisch pand als dit in gebruik genomen wordt door een bevlogen ondernemer uit de regio. Iemand die net als ons de kracht van dit winkelpand erkent.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?