Amvest verwelkomt drie nieuwe collega’s

0

Afgelopen maand zijn er bij Amvest drie nieuwe collega’s begonnen. Zowel Amvest Investment Management, Amvest Development én de Amvest Staf zijn versterkt.

AMVEST INVESTMENT MANAGEMENT
Susan van de Koppel-Nagelmaeker is begonnen als Portfolio Manager van het Amvest Living & Care Fund. Susan heeft ruim 12 jaar ervaring in het zorgvastgoed. Ze heeft onder meer gewerkt bij CBRE en Syntrus – Achmea Real Estate & Finance. Susan heeft de belangrijke taak om het Living & Care Fund, dat nu 7 jaar bestaat, verder uit te bouwen. Susan vervangt Bart Terpstra, die dit voorjaar Amvest heeft verlaten.

AMVEST DEVELOPMENT
Niek Pleijsier heeft tijdens zijn studie, stage gelopen bij Amvest en bij projectontwikkelaar ZOM Living in Miami. Nu zijn studie is afgerond, is hij aan de slag gegaan als Ontwikkelingsmanager bij Amvest.

AMVEST STAF
Lieke van Kempen is in dienst getreden bij Amvest als Bedrijfsjurist. Lieke heeft ervaring opgedaan in de advocatuur bij HVG Law en is daarna als bedrijfsjurist bij Meijer Realty Partners B.V.werkzaam geweest.

Heleen Aarts: “We zijn als Amvest erg blij met deze nieuwe collega’s. Met de komst van Susan hebben we de openstaande rol van Portfolio Manager het Living & Care Fund snel kunnen vervullen. Met haar expertise kunnen we onze ambities voor dit fonds verder vorm geven. Door de groei van onze ontwikkelposities zijn we erg blij dat Niek na zijn afstuderen bij Amvest wilde terugkomen. Lieke versterkt ons Legal team, zodat we in onze projecten uitgebreidere ondersteuning kunnen bieden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?