Mounir Riffi treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Mounir Riffi. Mounir is vast in dienst getreden als Trainee Capital Markets. Hij gaat zich dagelijks bezighouden met analyses, aan- en verkoopprocessen en het begeleiden van vastgoedtransacties om het rendement van de portefeuille te optimaliseren.

Mounir was al twee jaar werkzaam bij Spring Real Estate. Na het behalen van zijn bachelor Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) heeft hij aan dezelfde universiteit zijn master Finance behaald. Vanaf 1 juli 2018 is hij al werkzaam op de Capital Markets afdeling als analist.

Mounir is een van de 8 top talenten bij Spring die in oktober gestart zijn met het Spring Master programma. Zij hebben reeds kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geven we hen een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebt om als volwaardig vastgoedprofessional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, om te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen, wij geloven namelijk dat dat nodig is om te groeien.

Het Spring Master Programma bestaat uit een tal van modules verspreid over de periode van een jaar. Vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, markt- en vakkennis wisselen elkaar af. De ene keer delen onze interne specialisten hun kennis en de andere keer vliegt er externe expertise in. Zowel theorie, praktijkcases als best practices passeren de revue.

Het Spring Master programma is nieuw en zal jaarlijks nieuwe top talenten verwelkomen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?